Gramy tutaj w nasz Hogwart
Zbanowany
Na szyi miała napis" Anielskie usta,diabelskie serce"
Administratorka
- Aaaaj kiiil juuu, beejbiiiii. - Zaczęła nucić pod nosem, odgarniając grzywkę za ucho i bawiąc się piórem. - Nanananaa.
Administratorka
Scorpius Malfoy napisał:
- Super, co dalej? - mruknął, mimo wszystko dość głośno, Scorpius w odpowiedzi nauczycielce.
- ...Wywołany do odpowiedzi ustnej i nie odpowiedziawszy poprawnie dostaje -10 dla swojego domu, ale jeżeli w ogóle nie będzie się starał Trolla i -15, a odpowiedź dobra +7. - oświadczyła, kończąc chyba jakiś wywód. Ehh, tak się kończy nie słuchanie.
- Panie Malfoy, skoro się pan niecierpliwi, prosimy, niech to pan przyspieszy i wymieni mi 5 podstawowych grup na które dzielimy magiczne stworzenia.
Zbanowany
Lily zgłosiła się.
Administratorki
Ręka Laili wyskoczyła w powietrze, jakby w pogotowiu. Iss rzuciła jej spojrzenia "no weź, serio? Kujonka" i zajęła się swoimi paznokciami. Po chwili jednak znów chwyciła pióro i ukłuła Poopsy, tym razem mocniej przyciskając jego koniec, który zresztą przed chwilką trochę, no, naostrzyła.
Administratorzy
Michael zgłosił się równie szybko co Laila, na co Chris rzucił w niego jakimś kawałkiem pergaminu. W środku był kamień. Mhm, bolało. Emmett i Chris zaśmiali się cicho.
Administratorka
Corine Weasley [DeMivis] napisał:
Scorpius Malfoy napisał:
- Super, co dalej? - mruknął, mimo wszystko dość głośno, Scorpius w odpowiedzi nauczycielce.
- ...Wywołany do odpowiedzi ustnej i nie odpowiedziawszy poprawnie dostaje -10 dla swojego domu, ale jeżeli w ogóle nie będzie się starał Trolla i -15, a odpowiedź dobra +7. - oświadczyła, kończąc chyba jakiś wywód. Ehh, tak się kończy nie słuchanie.
- Panie Malfoy, skoro się pan niecierpliwi, prosimy, niech to pan przyspieszy i wymieni mi 5 podstawowych grup na które dzielimy magiczne stworzenia.
- Aaa? Magiczne, półmagiczne... em... istoty eteryczne...
Podrapał się w głowie.
- Istoty humaidalne i jakieś tam jeszcze.
Administratorka
Scorpius Malfoy napisał:
Scorpius Malfoy napisał:
- Panie Malfoy, skoro się pan niecierpliwi, prosimy, niech to pan przyspieszy i wymieni mi 5 podstawowych grup na które dzielimy magiczne stworzenia.- Aaa? Magiczne, półmagiczne... em... istoty eteryczne...
Podrapał się w głowie.
- Istoty humaidalne i jakieś tam jeszcze.
- Ależ, proszę pana, skoro jest pan tak wygadany, niech wymieni nam pan wszystkie, nie wierzę, że ich pan nie zna, skoro tak się nudzi na lekcji.
Administratorka
Poopsy złapała w odpowiednim momencie nadgarstek Issie i wykręciła go, robiąc tak zwaną "pokrzywę". Jak wiecie, miała mocny ucisk.
- Spróbuj jeszcze raz, dziwko, a wylecisz z tej sali w sekundę. - Syknęła i puściła nadgarstek.
Administratorki
Issie przewróciła oczami na zachowanie Poops. Czy to miało być mocne? Sorry, ale ona jest mocna w gębie i tyle. Chwyciła pióro i tym razem nie dźgnęła Poopsy, tylko napisała na kawałku pergaminu "Jeszcze zezwierzęcenia, matole" i rzuciła ją dyskretnie za siebie, tak że wylądowała tuz przed nosem Scorpiusa.
Administratorka
Scorpius Malfoy napisał:
- Panie Malfoy, skoro się pan niecierpliwi, prosimy, niech to pan przyspieszy i wymieni mi 5 podstawowych grup na które dzielimy magiczne stworzenia.- Aaa? Magiczne, półmagiczne... em... istoty eteryczne...
Podrapał się w głowie.
- Istoty humaidalne i jakieś tam jeszcze.- Ależ, proszę pana, skoro jest pan tak wygadany, niech wymieni nam pan wszystkie, nie wierzę, że ich pan nie zna, skoro tak się nudzi na lekcji.
- Nie wiem, jasne? Niech se pani zapyta... o, tam tego albo ją! - wskazał na osoby, które się zgłaszały.
Zbanowany
Lily głosiła się wiedziała o tym wszystko w końcu całe wakacje spędziała przy księgach.
Administratorka
Scorpius przeczytał kartkę.
- Zezwierzęcia? - przeczytał, co zabrzmiało jako odpowiedź. Uniósł niepewnie wzrok znad kartki.
Administratorka
Scorpius Malfoy napisał:
Scorpius Malfoy napisał:
- Aaa? Magiczne, półmagiczne... em... istoty eteryczne...
Podrapał się w głowie.
- Istoty humaidalne i jakieś tam jeszcze.- Ależ, proszę pana, skoro jest pan tak wygadany, niech wymieni nam pan wszystkie, nie wierzę, że ich pan nie zna, skoro tak się nudzi na lekcji.
- Nie wiem, jasne? Niech se pani zapyta... o, tam tego albo ją! - wskazał na osoby, które się zgłaszały.
- Oh, oczywiście, że zapytam. Gratuluję bezczelności, panie Malfoy, na początek dostaje pan -5 dla Slytherinu. Proszę, panna Potter i pan Weasley.
Administratorka
WEASLEY? Ło, ło, ło. Hahaha, będzie mały wpierdol, łiii! Można powiedzieć, że i Poopsy i Scorpius myśleli teraz o tym samym. W tym samym czasie wyszczerzyli się podle do "pana Weasley'a".
Zbanowany
Lily nie wiedziała co robić Malfoy odpowiedział.
PG.
Dałam powód do wysimiewania się z Rose.
WG.
Rose miała odgarnięte włosy.
Administratorzy
Scorpius Malfoy napisał:
WEASLEY? Ło, ło, ło. Hahaha, będzie mały wpierdol, łiii! Można powiedzieć, że i Poopsy i Scorpius myśleli teraz o tym samym. W tym samym czasie wyszczerzyli się podle do "pana Weasley'a".
( Oh, właśnie dlatego tak napisałam . 3.3
A co będzie dzisiaj ze [Scorpius + Issie x_x ]? :cc )
Michael rozejrzał się.
- Stworzenia Magiczne, Półmagiczne, Zezwierzęcenia, Humaidalne i Eteryczne - wymienił z niepewnym uśmiechem, a Chris dźgnął go piórem, a od Emm'a dostał kolejny papier z kamieniem. Dzięki, taa.
Administratorka
[Owszem. ^^ Em.. Sssie? O_O Non. Icorpius?! What the fuck?! :C Scossie. ;XX]
Administratorka
- Panno Potter, skoro nie odpowiedziałaś, nie widzę sensu zgłaszania się - powiedziała z goryczą pani Palt. - Dziękuję, pan Weasley otrzymuje +7 punktów dla Gryffindoru - oznajmiła i podeszła do tablicy, na której pojawiły się owe grupy.
- Teraz trochę bardziej ogólnie. Pojedziemy rodzinkami. Uczniowie o nazwiskach Potter, Weasley i Malfoy powiedzą mi WŁASNYMI SŁOWAMI czym jest ONMS. Dodatkowo Malfoy'owie mają przepisać swoje odpowiedzieli i definicję z podręcznika do zeszytów - poinformowała i usiała wygodniej na krześle, patrząc na nich wyczekująco. - Po kolei, Potter'owie na 1 ogień.
Administratorka
"Dodatkowo Malfoy'owie", pfi! Co za brak tolerancji, ahahaha!
Scorpius - ju ar ded!