Gramy tutaj w nasz Hogwart
Administratorka
Hollywood Weasley napisał:
Maritienna Malfoy napisał:
Calvin cicho zaśmiał się, a Holly powróciła do swojej lektury.
Jak czuł się teraz Daven? Okropnie. Ale nie zamierzał iść się wyżalić starszym jak Jeff. O nieeee. On próbował wszystko sobie poukładać tak, aby odegrać się na Mariti. Nikt nie może zadzierać z Moolerami, o niiii.Ale przecież do niej przyszedł. Niby się wypierał, ale.. nawet wtedy, w przedziale. Powiedział: 'Nie przejmuj się nim'. A przecież jest tym pieprzonym Mooler'em. Musi to wyjaśnić.
Wstała z fotela. Wolno otworzyła drzwi przedziału i zmarszczyła brwi. I co ma mu niby, haha, powiedzieć?Daven, jako że stał przed przedziałem, kątem oka zauważył Mariti.
- Czegoś jeszcze? - warknął do niej.
- Sorry. - odparła tylko. - Jeśli uważasz, że się mylę, co do ciebie, to spoko. Ale jakoś tego nie okazujesz - wyrzuciła, spuszczając wzrok.
Do you want to split some cheese fries?
No, I want my own.
Administratorka
Ale przecież do niej przyszedł. Niby się wypierał, ale.. nawet wtedy, w przedziale. Powiedział: 'Nie przejmuj się nim'. A przecież jest tym pieprzonym Mooler'em. Musi to wyjaśnić.
Wstała z fotela. Wolno otworzyła drzwi przedziału i zmarszczyła brwi. I co ma mu niby, haha, powiedzieć?Daven, jako że stał przed przedziałem, kątem oka zauważył Mariti.
- Czegoś jeszcze? - warknął do niej.- Sorry. - odparła tylko. - Jeśli uważasz, że się mylę, co do ciebie, to spoko. Ale jakoś tego nie okazujesz - wyrzuciła, spuszczając wzrok.
- Sorry? - powtórzył zdumiony, jednak zmienił jedynie ton. Minę pozostawił taką samą. Niech sobie nie myśli! - Nie, pewnie się nie mylisz. Jestem jednym wielkim kretynem, debilem i idiotą, wiem. - Zaśmiał się kpiąco.
Use the need, lose control,
Hidden voice inviting,
Imposing will, unconscious skill
Embraced immoral passion.
Administratorka
Daven, jako że stał przed przedziałem, kątem oka zauważył Mariti.
- Czegoś jeszcze? - warknął do niej.- Sorry. - odparła tylko. - Jeśli uważasz, że się mylę, co do ciebie, to spoko. Ale jakoś tego nie okazujesz - wyrzuciła, spuszczając wzrok.
- Sorry? - powtórzył zdumiony, jednak zmienił jedynie ton. Minę pozostawił taką samą. Niech sobie nie myśli! - Nie, pewnie się nie mylisz. Jestem jednym wielkim kretynem, debilem i idiotą, wiem. - Zaśmiał się kpiąco.
- Gdybyś był, nie przyszedłbyś tam - odparła, zasuwając z miną 'hehealejanicnierobię' drzwi do przedziału, i oparła się o nie, świdrując go wzrokiem maszyny dezintegralnej.
No, I want my own.
Administratorka
- Sorry. - odparła tylko. - Jeśli uważasz, że się mylę, co do ciebie, to spoko. Ale jakoś tego nie okazujesz - wyrzuciła, spuszczając wzrok.- Sorry? - powtórzył zdumiony, jednak zmienił jedynie ton. Minę pozostawił taką samą. Niech sobie nie myśli! - Nie, pewnie się nie mylisz. Jestem jednym wielkim kretynem, debilem i idiotą, wiem. - Zaśmiał się kpiąco.
- Gdybyś był, nie przyszedłbyś tam - odparła, zasuwając z miną 'hehealejanicnierobię' drzwi do przedziału, i oparła się o nie, świdrując go wzrokiem maszyny dezintegralnej.
- Co? - mruknął, znowu lekko zdziwiony. - To nie jestem już debilem ponieważ właśnie przyszedłem?
Hidden voice inviting,
Administratorka
- Sorry? - powtórzył zdumiony, jednak zmienił jedynie ton. Minę pozostawił taką samą. Niech sobie nie myśli! - Nie, pewnie się nie mylisz. Jestem jednym wielkim kretynem, debilem i idiotą, wiem. - Zaśmiał się kpiąco.- Gdybyś był, nie przyszedłbyś tam - odparła, zasuwając z miną 'hehealejanicnierobię' drzwi do przedziału, i oparła się o nie, świdrując go wzrokiem maszyny dezintegralnej.
- Co? - mruknął, znowu lekko zdziwiony. - To nie jestem już debilem ponieważ właśnie przyszedłem?
- Cytuję: "Nie przejmuj się". Później za mną poszedłeś. A ani Jeffrey, ani Calvin tego nie zrobili. To już coś. - odparła, jakby było to jednoznaczne.
No, I want my own.
Administratorka
- Gdybyś był, nie przyszedłbyś tam - odparła, zasuwając z miną 'hehealejanicnierobię' drzwi do przedziału, i oparła się o nie, świdrując go wzrokiem maszyny dezintegralnej.- Co? - mruknął, znowu lekko zdziwiony. - To nie jestem już debilem ponieważ właśnie przyszedłem?
- Cytuję: "Nie przejmuj się". Później za mną poszedłeś. A ani Jeffrey, ani Calvin tego nie zrobili. To już coś. - odparła, jakby było to jednoznaczne.
- Och tak, tak. - Mruknął beznamiętnie. Czy naprawdę go nic nie obchodziło? Wręcz przeciwnie! Hehehe. - Oooł, serio?, a ja myślałem, że oni są tacy dobrzy i w ogóle bo nie poszli. Chociaż w gruncie rzeczy... To Jeff'a rąbnęłaś, nie mnie. - Zauważył, patrząc jakby podejrzliwie na Mariti, jednocześnie bojąc się, że jej przypomni, iż on został jeszcze nie zbity. I dostanie. W ryja.
Hidden voice inviting,
Administratorka
- Co? - mruknął, znowu lekko zdziwiony. - To nie jestem już debilem ponieważ właśnie przyszedłem?- Cytuję: "Nie przejmuj się". Później za mną poszedłeś. A ani Jeffrey, ani Calvin tego nie zrobili. To już coś. - odparła, jakby było to jednoznaczne.
- Och tak, tak. - Mruknął beznamiętnie. Czy naprawdę go nic nie obchodziło? Wręcz przeciwnie! Hehehe. - Oooł, serio?, a ja myślałem, że oni są tacy dobrzy i w ogóle bo nie poszli. Chociaż w gruncie rzeczy... To Jeff'a rąbnęłaś, nie mnie. - Zauważył, patrząc jakby podejrzliwie na Mariti, jednocześnie bojąc się, że jej przypomni, iż on został jeszcze nie zbity. I dostanie. W ryja.
- To on powinien dostać, nie ty. - zrobiła szczerze zdziwioną minę. - Z tobą mogę zrobić coś innego. - dodała po namyśle.
No, I want my own.
Administratorka
- Cytuję: "Nie przejmuj się". Później za mną poszedłeś. A ani Jeffrey, ani Calvin tego nie zrobili. To już coś. - odparła, jakby było to jednoznaczne.- Och tak, tak. - Mruknął beznamiętnie. Czy naprawdę go nic nie obchodziło? Wręcz przeciwnie! Hehehe. - Oooł, serio?, a ja myślałem, że oni są tacy dobrzy i w ogóle bo nie poszli. Chociaż w gruncie rzeczy... To Jeff'a rąbnęłaś, nie mnie. - Zauważył, patrząc jakby podejrzliwie na Mariti, jednocześnie bojąc się, że jej przypomni, iż on został jeszcze nie zbity. I dostanie. W ryja.
- To on powinien dostać, nie ty. - zrobiła szczerze zdziwioną minę. - Z tobą mogę zrobić coś innego. - dodała po namyśle.
- To znaczy co? - mruknął.
Hidden voice inviting,
Administratorka
- Podziękować - odparła, chwytając za kołnierz jego koszuli i podwijając go na palce, tak, że cmoknęli się ustami. Puściła go i uśmiechnęła się. Otwierając drzwi powiedziała tylko: - Na więcej musisz zasłużyć - po czym weszła i klapnęła na swoje miejsce.
No, I want my own.
Administratorka
- To on powinien dostać, nie ty. - zrobiła szczerze zdziwioną minę. - Z tobą mogę zrobić coś innego. - dodała po namyśle.- To znaczy co? - mruknął.
- Podziękować - odparła, chwytając za kołnierz jego koszuli i podwijając go na palce, tak, że cmoknęli się ustami. Puściła go i uśmiechnęła się. Otwierając drzwi powiedziała tylko: - Na więcej musisz zasłużyć - po czym weszła i klapnęła na swoje miejsce.
Davena zupełnie skaleczyło. Nie wiedział co zrobić, booo... o kurwa, może to i było tylko cmoknięcie, ale JA PIERDZIELĘ! Tak go to oszołomiło, że biedak nawet do przedziału wejść się bał...
- O ja pierdolę.
Hidden voice inviting,
Administratorka
Davena zupełnie skaleczyło. Nie wiedział co zrobić, booo... o kurwa, może to i było tylko cmoknięcie, ale JA PIERDZIELĘ! Tak go to oszołomiło, że biedak nawet do przedziału wejść się bał...
- O ja pierdolę.
- Nie pierdol, tylko właź. - zawołała przez drzwi. Spojrzała przez szybę na Daven'a i ponagliła go spojrzeniem, po czym zaśmiała się bezgłośnie.
No, I want my own.
Administratorka
- Podziękować - odparła, chwytając za kołnierz jego koszuli i podwijając go na palce, tak, że cmoknęli się ustami. Puściła go i uśmiechnęła się. Otwierając drzwi powiedziała tylko: - Na więcej musisz zasłużyć - po czym weszła i klapnęła na swoje miejsce.Davena zupełnie skaleczyło. Nie wiedział co zrobić, booo... o kurwa, może to i było tylko cmoknięcie, ale JA PIERDZIELĘ! Tak go to oszołomiło, że biedak nawet do przedziału wejść się bał...
- O ja pierdolę.- Nie pierdol, tylko właź. - zawołała przez drzwi. Spojrzała przez szybę na Daven'a i ponagliła go spojrzeniem, po czym zaśmiała się bezgłośnie.
Daven uśmiechnął się takim swoim "uroczym uśmiechem" i z cichym śmiechem wlazł znowu do przedziału. Zajął jakieś wolne miejsce, bez słowa.
Hidden voice inviting,
Administratorka
- O ja pierdolę.- Nie pierdol, tylko właź. - zawołała przez drzwi. Spojrzała przez szybę na Daven'a i ponagliła go spojrzeniem, po czym zaśmiała się bezgłośnie.
Daven uśmiechnął się takim swoim "uroczym uśmiechem" i z cichym śmiechem wlazł znowu do przedziału. Zajął jakieś wolne miejsce, bez słowa.
Mar założyła ręce i zaczęła przyglądać się czytającej kuzynce.
Lic korzystał z chwili spokoju i wyglądał przez okno.
Trist z nudów postukiwał palcami o ścianę, przy której siedział.
No, I want my own.
Administratorka
- Nie pierdol, tylko właź. - zawołała przez drzwi. Spojrzała przez szybę na Daven'a i ponagliła go spojrzeniem, po czym zaśmiała się bezgłośnie.Daven uśmiechnął się takim swoim "uroczym uśmiechem" i z cichym śmiechem wlazł znowu do przedziału. Zajął jakieś wolne miejsce, bez słowa.
Trist z nudów postukiwał palcami o ścianę, przy której siedział.
Okaaay, niech oni już dojeżdzająąąą. Soł! Pociąg się zatrzymał i wszyscy zaczęli wychooodziiić. Hollywood wolno, a Moolerzy... w bieg, sruu!
Hidden voice inviting,
Administratorka
Daven uśmiechnął się takim swoim "uroczym uśmiechem" i z cichym śmiechem wlazł znowu do przedziału. Zajął jakieś wolne miejsce, bez słowa.Mar założyła ręce i zaczęła przyglądać się czytającej kuzynce.
Trist z nudów postukiwał palcami o ścianę, przy której siedział.Okaaay, niech oni już dojeżdzająąąą. Soł! Pociąg się zatrzymał i wszyscy zaczęli wychooodziiić. Hollywood wolno, a Moolerzy... w bieg, sruu!
Lic wyskoczył z pociągu z Dulce, opowiadając jej jakiś żart. Mariti szła z Hollywood, co jakiś czas dyskretnie spoglądając na Dav'a. Tristian obserwował kujonkę.
No, I want my own.
Administratorka
Trist z nudów postukiwał palcami o ścianę, przy której siedział.Okaaay, niech oni już dojeżdzająąąą. Soł! Pociąg się zatrzymał i wszyscy zaczęli wychooodziiić. Hollywood wolno, a Moolerzy... w bieg, sruu!
Lic wyskoczył z pociągu z Dulce, opowiadając jej jakiś żart. Mariti szła z Hollywood, co jakiś czas dyskretnie spoglądając na Dav'a. Tristian obserwował kujonkę.
Hm, potem były oczywiście wszystkie "wstępne atrakcje", takie jak łódki i w ogóle, aż w końcuuuu... HODZIEK! Przepraszam, przepraszam, HOGWART. No. I ceremonia przydziału, aaaach!
Zmiana tematu; WS.
Hidden voice inviting,