Gramy tutaj w nasz Hogwart
Administratorka
Corine Weasley [DeMivis] napisał:
Victoria Malfoy napisał:
Robaczka i Salluśki dłuuuugo nie ma ..
Nooo .. ;CC
Łeeeeeeeeeee. :C
Zbanowany
I'm Roza xd
Administratorka
Rozalia Flore napisał:
I'm Roza xd
Uhuuhuu. *-*
O, dzięki za przypomnienie, miałam robić konto Poops ! xd
Zbanowany
Jezu ale mi się nudzi bez RPG >.<
Administratorka
Lily Potter napisał:
Mi też. Szukałam nawet tysięcy gier PBF, ale nic nie jest takie fajne jak to. Wiesz, zaczynanie od początku i wg... Chyba, że też byś się zarejestrowała, być może grałybyśmy razem. :3 Link prześlę ci na PW. ^-^
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Mi też. Szukałam nawet tysięcy gier PBF, ale nic nie jest takie fajne jak to. Wiesz, zaczynanie od początku i wg... Chyba, że też byś się zarejestrowała, być może grałybyśmy razem. :3 Link prześlę ci na PW. ^-^
Ja chyba robie RPG o Hogwarcie własne.
Administratorka
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Ja chyba robie RPG o Hogwarcie własne.
Hm, jak chcesz możesz zrobić... Ale wiesz, że tego RPG nie opuszczamy, nie? Jutro bd musiała porozmawiać z Cor. Tak się nie da żyć, normalnie. X_x
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Mi też. Szukałam nawet tysięcy gier PBF, ale nic nie jest takie fajne jak to. Wiesz, zaczynanie od początku i wg... Chyba, że też byś się zarejestrowała, być może grałybyśmy razem. :3 Link prześlę ci na PW. ^-^Ja chyba robie RPG o Hogwarcie własne.
Hm, jak chcesz możesz zrobić... Ale wiesz, że tego RPG nie opuszczamy, nie? Jutro bd musiała porozmawiać z Cor. Tak się nie da żyć, normalnie. X_x
Nie mam ochoty się sprzeczać z "twoją kochaną przyjaciółką".
Administratorka
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Ja chyba robie RPG o Hogwarcie własne.Hm, jak chcesz możesz zrobić... Ale wiesz, że tego RPG nie opuszczamy, nie? Jutro bd musiała porozmawiać z Cor. Tak się nie da żyć, normalnie. X_x
Nie mam ochoty się sprzeczać z "twoją kochaną przyjaciółką".
Ale czemu sprzeczać?
Zbanowany
Tak bym chciała pograć!
I mój tekścior.
Lepiej zainwestuj w trumnę bo jak cię zobaczę to cię zabije.
Administratorka
Lily Potter napisał:
Tak bym chciała pograć!
I mój tekścior.
Lepiej zainwestuj w trumnę bo jak cię zobaczę to cię zabije.
Io też bym chciała. ._.
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Tak bym chciała pograć!
I mój tekścior.
Lepiej zainwestuj w trumnę bo jak cię zobaczę to cię zabije.Io też bym chciała. ._.
No to grajmy a później usuniemy posty.
Albo stworzysz nowa kategorie forum gdzie my bd grać
Administratorka
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Tak bym chciała pograć!
I mój tekścior.
Lepiej zainwestuj w trumnę bo jak cię zobaczę to cię zabije.Io też bym chciała. ._.
No to grajmy a później usuniemy posty.
Albo stworzysz nowa kategorie forum gdzie my bd grać
O właśnie. :3 Ale... możemy pójść trochę do przodu i zrobić już nasze teraźniejsze postacie jako dorosłe z dziećmi? *-* W "Dorosłości" zrobię jakąś tam kawiarnię, gdzie Poops będzie ze swoją trzynastoletnią córeczką. Niech twoje postacie też przyjdą. >D
Zbanowany
Spok ^.^
Administratorka
O, zobacz. 20 minut po grze, która POWINNA się rozpocząć, a Zuzannie się jeszcze nie chce przyjść. :3 Spoko, nie będę jej wyciągać z dworu z najlepszymi przyjaciółeczkami. ^^
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
O, zobacz. 20 minut po grze, która POWINNA się rozpocząć, a Zuzannie się jeszcze nie chce przyjść. :3 Spoko, nie będę jej wyciągać z dworu z najlepszymi przyjaciółeczkami. ^^
Ja tu czekam od 15!
Administratorka
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Ja tu czekam od 15!
O fuck. Io bym była o 11:30, bo o tej kończę dzisiaj lekcje, ale byłam na spotkaniu gazetki szkolnej. ._.
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Ja tu czekam od 15!
O fuck. Io bym była o 11:30, bo o tej kończę dzisiaj lekcje, ale byłam na spotkaniu gazetki szkolnej. ._.
A ja musiałam być na durnym kółku "Sprawdzian-Teoria itp" xd
A Jutro mam sprawdzian.
Administratorka
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Ja tu czekam od 15!O fuck. Io bym była o 11:30, bo o tej kończę dzisiaj lekcje, ale byłam na spotkaniu gazetki szkolnej. ._.
A ja musiałam być na durnym kółku "Sprawdzian-Teoria itp" xd
A Jutro mam sprawdzian.
Io mam jutro kartkówkę, pojutrze kartkówka, popojutrze kartkówka i dzisiaj też była. W poprzednim tygodniu miałam po dwie kartkówki dziennie i dwie diagnozy. Zajebiście, prawda? ^^
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Lily Potter napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
O fuck. Io bym była o 11:30, bo o tej kończę dzisiaj lekcje, ale byłam na spotkaniu gazetki szkolnej. ._.A ja musiałam być na durnym kółku "Sprawdzian-Teoria itp" xd
A Jutro mam sprawdzian.Io mam jutro kartkówkę, pojutrze kartkówka, popojutrze kartkówka i dzisiaj też była. W poprzednim tygodniu miałam po dwie kartkówki dziennie i dwie diagnozy. Zajebiście, prawda? ^^
Na prawde nie wiesz jak mi cb szkoda.