Gramy tutaj w nasz Hogwart
Administratorka
Gdy wielkie wrota otwierają się, uczniom ukazuje się ogromna sala. Przez jej środek wiedzie długi korytarz, a po bokach sali stoją równie długo 2 stoły z krzesłami. Na suficie widzą ogromne i piękne żyrandole. Wieczny gwar nie powinien przeszkadzać uczniom. Pod sufitem latają raz po raz sowy. Na przeciwległej od wejścia ścianę znajdują się wielkie schody, rozchodzące się na dwie strony.
(Opis by Corine Weasley [DeMivis])
Administratorka
Wielki gwar, hałas i nieopanowani uczniowie, którzy siadają przy swoich stołach wprawiał Poopsy w zadowolenie. Nie odbyło się bez ironicznego uśmiechu na jej twarzy. Scorpius zwyczajnie stał z kamienną twarzą.
Administratorki
Szkoda, że nie przejęli się zachowaniem Hagrida. pomyślała Iss, rozglądając się po WS.
Laila jęknęła i ciągle rozglądała się po sali, w obawie, że zaraz wyskoczy na uczniów jakiś poltergeist. Ah, no, Irytek, gdzie jesteś jak cię potrzebują?!
Elizabeth, ze swoją obstawą, weszła do Wielkiej Sali, a dziewczyny rozdzieliły się na mniejsze grupki.
Administratorka
Scorpius rozglądnął się.
- I co, doczekałaś się, kujonie? - mruknął do Uppsie.
Siostra spiorunowała go wzrokiem, a on swoje oczy wzniósł ku górze.
Zbanowany
Rodzeństwo Potter weszło do wielkiej sali.
Luna była podekscytowana,bała się Slytherinu bała się że tam trafi.
Administratorzy
Michael wbiegł szybko do WS i próbował wmieszać się w tłum, gdy nagle Vernus ( czy jak tam on miał? ) zrobił się zbyt blisko niego. Westchnął i przepchał się przez tłum. Oczywiście wpadł na Emmetta.
- Chris, zoobacz kogo my tu mamy - zawołał od razu, a Mich bezradnie próbował znów ruszyć przez tłum, jednak Emm mocno złapał go za przedramię.
Zbanowany
Przypomnieć kto jest z kim?
A Moje dzieci i dzieci Cor znają się już?
Malwa:Lucy Send xd
———
Luna spojrzała na chłpaków.Następnie wywróciła oczy.
Administratorka
Panna Malfoy zauważyła braci, którzy "nawiedzili" ją w pociągu. Z kamienną twarzą szybko odwróciła wzrok. Patrzyła na Dumbledore'a, który wchodził powoli na "scenę" - to jest na podwyższenie.
Zbanowany
Jestem na fonie więc pisze na jednym końcie narazie.
WG.
-I co Ruda Gotowa na Slytherin?
-Chy..Chyba śnisz!
Administratorzy
- Dostaniesz za swoje po tym zamieszaniu - syknął Chris, i odeszli z Emmettem, no i ofcorse, obstawą.
Administratorki
Viiiiiiiiiiiiiiic, jak tak baaardzo chcę już [Em, nie mogę zrobić nazwy parringu Issie + Scorpiusa, same zobaczcie, dziwnie wychodzi. o_o] . :cc Możemyyy jeszcze dziiiiiś szybko wszystkich przydzielić i zrobić następny dzień? C.C ;c
Zbanowany
Córki Cona napisał:
Viiiiiiiiiiiiiiic, jak tak baaardzo chcę już [Em, nie mogę zrobić nazwy parringu Issie + Scorpiusa, same zobaczcie, dziwnie wychodzi. o_o] . :cc Możemyyy jeszcze dziiiiiś szybko wszystkich przydzielić i zrobić następny dzień? C.C ;c
A ja nawet nie wim kto z kim jest.
Wiem że James jest jedną z twoich córek,Lily bd z Michealem,A Luna?
Administratorki
Luna Potter napisał:
Córki Cona napisał:
A ja nawet nie wim kto z kim jest.
Wiem że James jest jedną z twoich córek,Lily bd z Michealem,A Luna?
James jest z Lailą. Luna nwm . ;p
Administratorka
[Spk. :d Wg, możemy ominąć przydzielanie, i tak wiadomo kto gdzie trafi. x3]
Zbanowany
Cor:Wiem że z twoich xd.
I od razu do OPCM i naszej sceny Malwa;)
Administratorzy
Scorpius Malfoy napisał:
[Spk. :d Wg, możemy ominąć przydzielanie, i tak wiadomo kto gdzie trafi. x3]
No ja ni pamiętam! o__O
Dobrze by było, jakby ktoś poszedł do Ravu albo Huffa, bo chyba meine postacie nie będą same?
Listaa, wy też dajcie swoje. :3
Laila Clivia Mirayla Sally Weasley - Huff/Gryff
Issie Patricia Caroline Roberta Weasley - Slyth
Elizabeth Katherine Fabienne Olive Weasley - Rav/Gryff (jak nikt nie pójdzie do Rava ;c)
Christopher Mike Kastiel Nicholas Weasley - Slyth
Emmett Matt Rupert Leo Weasley - Slyth
Michael Nathanel Lysander Fred Weasley - Gryff/Huff , ale zapewnie nikt nie bdzie w Huffie, więc tu może być Gryff - ale Eliza pasuje do Rava. ;cc
Ni róbcie żadnych scen bez mojej wiedzy, albo foooch!! ;CCC :c
Zbanowany
Luna Corine Hally Potter-Gryffindor
Lily Luna Sally Victoria Potter-Gryffindor
James Syriusz Ronald Potter-Gryffindor
Rose Parker-Slyth/Rave
Lysander Parker-Slyth/Rave
Administratorka
[U mnie i Poops i Scor są w Slythu. xd Dobra, następny dzień, dormitoria? Nie robimy off topu! ._.]
Administratorki
Scorpius Malfoy napisał:
[U mnie i Poops i Scor są w Slythu. xd Dobra, następny dzień, dormitoria? Nie robimy off topu! ._.]
[ "Scor" prawie jak Cor, omg. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sall - to nieeech będą w Ravie, bo Eliza nie może być tam sama! c.c ]
A te co były Huff/Gryff to Gryff. :3
Next rDay, tylko ułożę plan. *-* ]
Zbanowany
Córki Cona napisał:
Scorpius Malfoy napisał:
[ "Scor" prawie jak Cor, omg. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Sall - to nieeech będą w Ravie, bo Eliza nie może być tam sama! c.c ]
A te co były Huff/Gryff to Gryff. :3
Next rDay, tylko ułożę plan. *-* ]
Ale musi być OPCM.
Bo bd Moja Lucy.