Hogwart: nasza historia 

Gramy tutaj w nasz Hogwart 

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Aktualne miejsce gry: KP ____ GALERIA Od administatorki galerii: Hm-hm, albumy Mariti i Holly już są, także tegoo.. dawaj foty! *-* No i banner, ja dałam. :D Zapraszamy do przeglądania i dodania własnych zdjęć! Dodaj przynajmniej 1 zdjęcie dziennie do 20:30 [jeśli miałaś dostęp do komputera dopiero po to możesz dodać normalnie do 23:59] albo Twój album zostanie usunięty!

#1 2012-10-16 14:33:27

Poopsy Weasley

Administratorka

Cmentarz

Kilka kroków od Hogsmeade i od Zakazanego Lasu znajduje się cmentarz. Miejsce to jest chyba najstraszniejszym ze wszystkich, przez te swoje opowieści, że od pewnego czasu duchy zebrały się i straszą wszystkich przybyszów... po 20. Mimo to jesteś odważny i zdołasz usiąść na jednym z grobów, zapalisz papierosa, pogadasz z przyjaciółmi? Gratulacje! Tylko uważaj, żeby tym grobem nie był jeden z nieprzyjacielskich duchów.
Na początku wita cię czarna (jak wszystko inne) wielka brama, a po dziwnych napisach po grecku, możesz domyślić się, że to nie jest miłe miejsce. Ogólnie cmentarz ten wygląda jak każdy, jest przepełniony grobami i starymi poniszczonymi wiązkami kwiatów, które na nich leżą. Nie wiele osób decyduje się na bycie na cmentarzu, tak więc zawsze jest tu niesamowicie cicho i jeszcze straszniej.

Powiedz, że jestem dziwką, to cię przytulę.
SLYTHERIN
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmrsbt5kT11qlt9puo1_r1_500.gif

#2 2012-10-21 11:04:57

Issie Malfoy

Administratorka

Re: Cmentarz

Bvahaha. >DD xo

I'm sorry, to be honest, but this love is no good boy, love is no good boy.
I'm sorry, to be honest, to be honest, this love is no good, Boy.

http://1.bp.blogspot.com/-PEfrdp-ILtc/UHh2V1YWzlI/AAAAAAAAAG4/3vU_f4nRA8Q/s1600/BannerIssieNEW.png
Nie pomyl się przez tłumacza:
Nie musisz być zawsze przy mnie. [nie "ze mną", bo z nią że w związku to inny kontekst, a tłumacz tak przetłumaczy]
Po prostu zawsze kochać.

SLYTHERIN

Stopka forum

RSS