Hogwart: nasza historia 

Gramy tutaj w nasz Hogwart 

Ogłoszenie

Aktualne miejsce gry: KP ____ GALERIA Od administatorki galerii: Hm-hm, albumy Mariti i Holly już są, także tegoo.. dawaj foty! *-* No i banner, ja dałam. :D Zapraszamy do przeglądania i dodania własnych zdjęć! Dodaj przynajmniej 1 zdjęcie dziennie do 20:30 [jeśli miałaś dostęp do komputera dopiero po to możesz dodać normalnie do 23:59] albo Twój album zostanie usunięty!

#21 2012-09-19 19:21:26

Victoria Malfoy

Administratorka

25764575
Call me!

Re: Tajna Sala - TYLKO O.

Corine Weasley [DeMivis] napisał:

Victoria Malfoy napisał:

Corine Weasley [DeMivis] napisał:

[ Cor się urodziła w 1973 {haha, rok po mojej mamie xDDD} and Chrisa urodziła w 1996 roku, więc on ma 18-stkę. Ale oczywiście w Hogwarcie zaczną od 11 xd ]

[ A nie od czternastki? Bo jak na trzecim roku mają 16 lat, to wiesz.. ;x ]

[ Mż być. ^^ Ale zabierz Poops i Scorpiusa, bo .. boo xd ]

[ Bo? >D C w C ]

Draco Malfoy, you've been a very bad boy
SLYTHERIN
Zua Adminka. >;3

http://s1.pokazywarka.pl/i/1318822/361623/wee.jpg

#22 2012-09-19 19:27:04

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

Wp.
Powidz czy Malfoy zniszczyła ich ślub.

#23 2012-09-19 19:28:38

Victoria Malfoy

Administratorka

25764575
Call me!

Sally Potter (Wangol) napisał:

Wp.
Powidz czy Malfoy zniszczyła ich ślub.

[Nistity, nie miała takiij możliwuuści, poniiwiż sobi zasnęła. ;o xd]

SLYTHERIN
Zua Adminka. >;3

#24 2012-09-19 19:31:16

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

-Lily,Luna,James!Co i jak?

#25 2012-09-19 19:47:28

Victoria Malfoy

Administratorka

25764575
Call me!

- Poopsy, Scorpius, spokój! Scorp, oddaj jej ten błyszczyk. Upssie, nie rób szału.
Dwojga rodzeństwa zwiesiło smętnie głowy. Mieli minki "toniemojawina". Wiadomo, że na rodzicach nie robiło już to wrażenia. Rodzeństwo zawsze się kłóciło. No cóż. Poopsy pochodziła do tego poważnie i nie raz musiała już dać bratu lanie, a Scorpius po prostu z niej kpił - bo lubił. Można więc rzecz, że nuda w domku nigdy nie panowała. A ostatnimi czasy, córka zaczęła nawet sama urządzać "podróże" do pokoju kochanego braciszka. No, rzecz jasna, żeby tylko "pożyczyć" (czyt. zakosić) jego płytę kochanych "Wyssanych Wampirów". Tak, przy ludziach będzie zaprzeczać, że takiego gatunku muzyki nie słucha, ale prawda jest prawdą, zapamiętać.
Blondyn niechętnie oddał skradzioną rzecz, a Poopsy zrobiła wredny uśmiech przypominający radość szatana. Wybiegła jak szalona z klasy, a Scoprius westchnął.
- Na serio musiałem oddawać?! Byłaby zabawa. I wy się z tego śmiejecie...
Vic i Draco zaśmiali sie cicho.

SLYTHERIN
Zua Adminka. >;3

#26 2012-09-19 19:51:52

James Potter

Zbanowany

-Mamo co kowielk o tym myślisz to nie moja wina.To Lily i Luna!

#27 2012-09-19 19:55:17

Lily Potter

Zbanowany

-Taa,ty to wielkie niewiniątko.
Sally wiedziała jak to się skończy.
-Mamo!

#28 2012-09-19 20:03:43

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

-Lily Luno Sally Potter i Jamesie Harry Ronaldzie Potter o co poszło!
-Może ja powiem-zza drzwi wyszła Luna.
-Luna?
-James przezwał Lily Rudą Jędzą a ona połamała mu różdżkę.
Sally sporzała się na Lily i Jamesa.

#29 2012-09-19 20:03:56

Poopsy Weasley

Administratorka

Niebieskooka dziewczyna przeszła właśnie obok rodziny "rudych". Tak, doskonale ich znała. Ale lepiej było się upewnić, czy to na pewno "ci kretyni z rudymi włosami". Cóż, ich ojciec to jakiś bliznowaty - dziewczynie zawsze kojarzyło się to z kryminalną przeszłością, ale nieee - jedynie mógłby to być jakiś napad czy coś. Potter wydawał się za słaby na kryminalistę. Poza tym, dziewczynka już w wieku pięciu lat miała wpojone do pięknej główki całą, długą listę tych dobrych i złych. Między innym - nigdy nie zadawaj się z Weasley'ami. Nigdy nie zadawaj się z Potter'ami. Nigdy nie zadawaj się z mugolakami. Nigdy nie zadawaj się z ludźmi z dolnej półki. Oraz: ciotka Bellatrix jest dobra, ciotka Bellatrix jest super, ciotka Bellatrix jest słitaśna! Hm, Bellatrix nie była ciotką Poopsy, była ona ciotką jej ojca, ale i tak bardzo kochała swoją młodziutką i piękniutką Upssie. A któż by nie kochał takiej... uroczej niewiasty? W dodatku, należy wspomnieć, że Poopsy była pół willą. Pół, ponieważ nie wiadomo jak, gdzie, czemu skąd. Nikt - ani z Ballen'ów, ani z Malfoy'ów, nie był potomkiem willi, więc czemu ona dostała tak wyjątkowy dar? Dar przyciągania ludzi, dar nadmiernej seksowności i namiętności. To na zawsze pozostanie słodką tajemnicą nie do odgadnięcia.
- Potter? - spytała obojętnie spoglądając ostrymi, błękitnymi oczami na rodzinę.

Powiedz, że jestem dziwką, to cię przytulę.
SLYTHERIN
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmrsbt5kT11qlt9puo1_r1_500.gif

#30 2012-09-19 20:10:57

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

Lily była tak podobna do Matki,Luna była podobna z wyglądu do Matki z charakteru do Ojca.
A James?Oczko w Głowie Harrego,jednak był do niego podobny tylko z wyglądu,był jak matka.
Ruda Kobieta była znnana w świecie Magi w końcu "to słynna redaktor Proroka".

#31 2012-09-20 10:43:44

Lily Potter

Zbanowany

-Mamo!Powiedz mu coś.
-Cicho ruda.
-Nie mów na mnie ruda.
Lily odziedziczyła wyjątkowy dar po ciotce Maddie lecz słabszy.
Włosy Maddie zmieniały kolor w zależności od humoru ,a włosy Lily zmieniają się na 2 kolory rudy i brąz gdy ona chce.

#32 2012-09-20 10:48:03

Luna Potter

Zbanowany

-Odwołasz to James!
Luna zawsze broniła siostry,dla niej przezwisko Ruda było komplementem dla jej siostry przekleństwem.

#33 2012-09-20 11:08:13

James Potter

Zbanowany

-Mamo!Ona mi złamała różdżkę!

#34 2012-09-20 12:15:30

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

-James po pierwsze to różdżka mamy.-powiedział Harry.
-A po drugie ty zacząłeś.

#35 2012-09-20 12:22:56

Poopsy Weasley

Administratorka

Poopsy rozbawiona całą tą ich Potterowską-rodzinną sytuacją, odeszła powstrzymując wielki napad śmiechu. Nie no, ona i Scorpius też nie byli idealnym rodzeństwem, ale według niej "tak musiało być". Z pewnością gdyby ktoś puścił jej teraz film ze wszystkimi ich kłótniami, wybrykami i bitwami uśmiałaby się jak nigdy. Blondynka wyszła z sali. Mijając paru chłopaków, zrzuciła włosy z ramion na plecy, a ci patrzyli na nią jak na jakąś boginię - cóż, nie wiele jej do niej brakowało, w końcu była pół-willą! Dziewczyna idąc korytarzem zastanawiała się znów nad swoim darem. Oh, matka z pewnością była przeciwieństwem willi. Ona nie lubiła się stroić w krótkie, podkreślające talię, kolorowe sukienki, a jej zmysłowość była zwyczajnie "samo wyskakująca". Zmiany w genach, albo podmienione dziecko - jedyne opcje. Eh, no dobra, tylko ta pierwsza jest realna.
Znudzona już takim chodzeniem postanowiła wrócić się do rodziców, którzy nadal siedzieli w klasie. Weszła... po rad drugi, do pomieszczenia i usiadła na ławce. Zaczęła bawić się swoim kolczykiem.
- Mamooo? Nie będziecie mi robić siary, nie?

Powiedz, że jestem dziwką, to cię przytulę.
SLYTHERIN
http://25.media.tumblr.com/tumblr_lmrsbt5kT11qlt9puo1_r1_500.gif

#36 2012-09-20 12:28:01

Sally Potter (Wangol)

Zbanowany

-Luna?Co się dzieje.

#37 2012-09-20 12:33:42

Luna Potter

Zbanowany

-O nic Mamo.
Luna spojrzała na Malfoy.
*To pewnie ta córka od tej całej Malfoy*

#38 2012-09-20 12:56:33

Lily Potter

Zbanowany

-Czyli jak zwykle moja wina a ruda nic...
-Nie mów na mnie ruda!

#39 2012-09-20 13:00:53

Victoria Malfoy

Administratorka

25764575
Call me!

- Co masz na myśli mówiąc "nie robić siary? - Vic wyszczerzyła się do córki z ironią.
Nie no, nie będzie robić z siebie złej matki, w końcu taka nie była. Ona sama przechodziła przez takie lata, przechodziła przez młodzieńczy bunt. Oh, i w tym jest problem, że jej córka jest za bardzo, hm, poukładana. Kto tu kogo wychowuje! Victoria jest pierwszą z pierwszych matek, które nie chcą by ich córeczki były słodziusie i grzeczniusie. Chociaż może przesadzam... Poopsy niby brała, balanogwała i robiła inne rzeczy, których nie powinna, jednak ta prawdziwa "ona" chyba wolała w ciszy pograć na gitarze. O-ou, zdradziłam jej sekret.
- Dobra, spokojnie. Własnej matki się wstydzisz? Wiesz. Własnej, TAKIEJ?

SLYTHERIN
Zua Adminka. >;3

#40 2012-09-20 13:04:21

Lily Potter

Zbanowany

James wybiegł z sali Lily i Luna za nim.
-Dostaniesz za swoje!

Stopka forum

RSS