Gramy tutaj w nasz Hogwart
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
- Boże, Poops, nie wydurniaj się. Twoje zachowanie jest dziecinne.
Poopsy zupełnie nie zrażona zrobiła minkę małego, obrażonego dziecka. Kiedy Scorpius westchnął z rezygnacją i zmęczeniem, blondynka wrednie i głośno rozrechotała się, trzymając się za brzuch, tak wielki był jej śmiech.
- Odwal się - syknął Scorpius i zaczął iść korytarzem. Idąc, potrącił jedną z Potter'ów, Lunę, ramieniem.
-Masz oczy!-Luna wkurzyła się.-Może lepiej patrz gdzie idziesz Malfoy!
Administratorka
CHUJ, DZIEWCZYNY NO KURWA!
Okay, nie chcę tu nikogo wkurzać, ale wy już mnie wkurzyłyście. T________________________T
Jakiej części słów "TYLKO O." nie rozumiecie?! A.. jak coś, to o = old = starzy. NIE DZIECI!
Ja tylko sobie zażartowałam 1 postem, a wy już że wszystkie wasze dzieciaki se przylazły?!
Było jasno powiedziane, że rok szkolny w Hogwarcie jeszcze się, do cholery, nie zaczął, więc dzieci po prostu nie mają prawa tu być.
Ustalmy! Na tym wątku i innych oznaczonych w tytule "TYLKO O." nie macie prawa pisać postów o dzieciakach i na odwrót [y = młodzi].
Spokój, ustalamy?
A, i w miarę możliwości pousuwajcie posty o dzieciach, ja tamten "żart" też mogę usunąć, jeśli chcecie.
Zbanowany
Corine Weasley [DeMivis] napisał:
CHUJ, DZIEWCZYNY NO KURWA!
Okay, nie chcę tu nikogo wkurzać, ale wy już mnie wkurzyłyście. T________________________T
Jakiej części słów "TYLKO O." nie rozumiecie?! A.. jak coś, to o = old = starzy. NIE DZIECI!
Ja tylko sobie zażartowałam 1 postem, a wy już że wszystkie wasze dzieciaki se przylazły?!
Było jasno powiedziane, że rok szkolny w Hogwarcie jeszcze się, do cholery, nie zaczął, więc dzieci po prostu nie mają prawa tu być.
Ustalmy! Na tym wątku i innych oznaczonych w tytule "TYLKO O." nie macie prawa pisać postów o dzieciakach i na odwrót [y = młodzi].
Spokój, ustalamy?
A, i w miarę możliwości pousuwajcie posty o dzieciach, ja tamten "żart" też mogę usunąć, jeśli chcecie.
Szczerze?
W takim razie to bez sensu.
Ja spadam aż to coś skończycie.