Hogwart: nasza historia 

Gramy tutaj w nasz Hogwart 

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Moda

Ogłoszenie

Aktualne miejsce gry: KP ____ GALERIA Od administatorki galerii: Hm-hm, albumy Mariti i Holly już są, także tegoo.. dawaj foty! *-* No i banner, ja dałam. :D Zapraszamy do przeglądania i dodania własnych zdjęć! Dodaj przynajmniej 1 zdjęcie dziennie do 20:30 [jeśli miałaś dostęp do komputera dopiero po to możesz dodać normalnie do 23:59] albo Twój album zostanie usunięty!

#61 2012-09-20 14:57:10

Luna Potter

Zbanowany

Re: Tajna Sala - TYLKO O.

Poopsy Malfoy napisał:

- Boże, Poops, nie wydurniaj się. Twoje zachowanie jest dziecinne.
Poopsy zupełnie nie zrażona zrobiła minkę małego, obrażonego dziecka. Kiedy Scorpius westchnął z rezygnacją i zmęczeniem, blondynka wrednie i głośno rozrechotała się, trzymając się za brzuch, tak wielki był jej śmiech.
- Odwal się - syknął Scorpius i zaczął iść korytarzem. Idąc, potrącił jedną z Potter'ów, Lunę, ramieniem.

-Masz oczy!-Luna wkurzyła się.-Może lepiej patrz gdzie idziesz Malfoy!

#62 2012-09-20 15:02:56

Corine Weasley [DeMivis]

Administratorka

status ______________________________
1508008
Call me!

CHUJ, DZIEWCZYNY NO KURWA!
Okay, nie chcę tu nikogo wkurzać, ale wy już mnie wkurzyłyście. T________________________T
Jakiej części słów "TYLKO O." nie rozumiecie?! A.. jak coś, to o = old = starzy. NIE DZIECI!
Ja tylko sobie zażartowałam 1 postem, a wy już że wszystkie wasze dzieciaki se przylazły?!
Było jasno powiedziane, że rok szkolny w Hogwarcie jeszcze się, do cholery, nie zaczął, więc dzieci po prostu nie mają prawa tu być.
Ustalmy! Na tym wątku i innych oznaczonych w tytule "TYLKO O." nie macie prawa pisać postów o dzieciakach i na odwrót [y = młodzi].
Spokój, ustalamy?

A, i w miarę możliwości pousuwajcie posty o dzieciach, ja tamten "żart" też mogę usunąć, jeśli chcecie.

"Na wojnie nie ma nagrody za drugie miejsce."

Dom; Grzyffa. * _______________ *

http://oi48.tinypic.com/2gugshx.jpg

#63 2012-09-20 15:08:00

Luna Potter

Zbanowany

Corine Weasley [DeMivis] napisał:

CHUJ, DZIEWCZYNY NO KURWA!
Okay, nie chcę tu nikogo wkurzać, ale wy już mnie wkurzyłyście. T________________________T
Jakiej części słów "TYLKO O." nie rozumiecie?! A.. jak coś, to o = old = starzy. NIE DZIECI!
Ja tylko sobie zażartowałam 1 postem, a wy już że wszystkie wasze dzieciaki se przylazły?!
Było jasno powiedziane, że rok szkolny w Hogwarcie jeszcze się, do cholery, nie zaczął, więc dzieci po prostu nie mają prawa tu być.
Ustalmy! Na tym wątku i innych oznaczonych w tytule "TYLKO O." nie macie prawa pisać postów o dzieciakach i na odwrót [y = młodzi].
Spokój, ustalamy?

A, i w miarę możliwości pousuwajcie posty o dzieciach, ja tamten "żart" też mogę usunąć, jeśli chcecie.

Szczerze?
W takim razie to bez sensu.
Ja spadam aż to coś skończycie.

Stopka forum

RSS