Gramy tutaj w nasz Hogwart
Administratorzy
Poopsy Malfoy napisał:
[Owszem. ^^ Em.. Sssie? O_O Non. Icorpius?! What the fuck?! :C Scossie. ;XX]
[ No właśnie nie wiem, what. O___________O Scossie, o. :33 Mądraa Vic . x3
A cuuuuuuuuuuuuuuuuu?!!!!!!!! I kiiiiiiiiiiieeedyyy?! Bo mnie nakręciłaś. ;CCC Chyba odwołamy dziś parę lekcji . C.C ]
Michael zaczął coś mruczeć i wertował podręcznik. Chris i Emmett zamarli jak dwa głupki. Po chwili do Micha doleciały 2 kartki z tym samym poytaniem: "CZYM JEST TO POPIERDOLONE ONMS?! ". Michael jęknął i odrzucił do obu kartki z odpowiedzią "Zajrzyjcie w podręcznik, ja wam nic nie powiem!" i po chwili został zadźgany z 6 razy, a kartek z kamieniami miał około 9.
Administratorka
Synowie Cona napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
A cuuuuuuuuuuuuuuuuu?!!!!!!!! I kiiiiiiiiiiieeedyyy?! Bo mnie nakręciłaś. ;CCC Chyba odwołamy dziś parę lekcji . C.C ]
Michael zaczął coś mruczeć i wertował podręcznik. Chris i Emmett zamarli jak dwa głupki. Po chwili do Micha doleciały 2 kartki z tym samym poytaniem: "CZYM JEST TO POPIERDOLONE ONMS?! ". Michael jęknął i odrzucił do obu kartki z odpowiedzią "Zajrzyjcie w podręcznik, ja wam nic nie powiem!" i po chwili został zadźgany z 6 razy, a kartek z kamieniami miał około 9.
[ Nwm. :C Ale jak mi powiesz kiedy będzie pierwsze, okay, drugie Pris/Coopsie to będę wiedziała. xD]
Poopsy podniosła rękę do góry. Uśmiechnęła się lekko i głupawo.
["Po chwili do Micha doleciały 2 kartki z tym samym poytaniem: "CZYM JEST TO POPIERDOLONE ONMS?! ". Michael jęknął i odrzucił do obu kartki z odpowiedzią "Zajrzyjcie w podręcznik, ja wam nic nie powiem!" i po chwili został zadźgany z 6 razy, a kartek z kamieniami miał około 9." Hahahahahahahaha. xD ]
Zbanowany
Rose odgarneła włosy na szyi miała tatuaż był widoczny dla Poopsy
Administratorzy
Poopsy Malfoy napisał:
Synowie Cona napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Michael zaczął coś mruczeć i wertował podręcznik. Chris i Emmett zamarli jak dwa głupki. Po chwili do Micha doleciały 2 kartki z tym samym poytaniem: "CZYM JEST TO POPIERDOLONE ONMS?! ". Michael jęknął i odrzucił do obu kartki z odpowiedzią "Zajrzyjcie w podręcznik, ja wam nic nie powiem!" i po chwili został zadźgany z 6 razy, a kartek z kamieniami miał około 9.[ Nwm. :C Ale jak mi powiesz kiedy będzie pierwsze, okay, drugie Pris/Coopsie to będę wiedziała. xD]
Poopsy podniosła rękę do góry. Uśmiechnęła się lekko i głupawo.
["Po chwili do Micha doleciały 2 kartki z tym samym poytaniem: "CZYM JEST TO POPIERDOLONE ONMS?! ". Michael jęknął i odrzucił do obu kartki z odpowiedzią "Zajrzyjcie w podręcznik, ja wam nic nie powiem!" i po chwili został zadźgany z 6 razy, a kartek z kamieniami miał około 9." Hahahahahahahaha. xD ]
[ A myślisz że ja mam wiedzieć? C.C Pris będzie dopieero o wieele później, nie mg teraz napisać. Myśl . ;c ]
Michael westchnął i też podniósł rękę. Akurat zadzwonił dzwonek. Yeah!
[ No serio! xDDD Chris i Emmett są głupi, ale nad bratem lubią się znęcać. ;O x . x ]
Administratorka
- E, Rose, jak będziesz myć szyję, to uważaj, bo tatuażyk z henny ci się zmyje. - Rzuciła, zakładając ręce.
[ A pffuuu . ._. No dobra. Mogą teraz. x3 Na korytarzach. ^^ A Pris proszę mi przyśpieszyć, przynajmniej żeby się kłócili. X_X
Hahaha, głupki męczą brata, kocham to. xd ]
Administratorka
- Na następną lekcję wszyscy których prosiłam o odpowiedzi mają mieć to w zeszytach, a Malfoy'owie przepiszą definicję.. a za to że wszyscy piszą własną odpowiedź, opiszą mi 2 z 5 grup stworzeń które wymieniliśmy [grupy].
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
- E, Rose, jak będziesz myć szyję, to uważaj, bo tatuażyk z henny ci się zmyje. - Rzuciła, zakładając ręce.
-Malfoy zazdrościsz?Mi mama pozwoli a tb?
Trzeba dodać że jej Matką jest Roza.
Administratorka
Malfoy'owie przepisali definicję. [xD]
Poopsy położyła nogi na stole i odsłoniła kostkę. Widniał na niej napis napisany kaligrafią "I know you want me". Uśmiechnęła się do niej z cynizmem, wstała i wyszła. Jej brat zaraz po niej.
[ A pffuuu . ._. No dobra. Mogą teraz. x3 Na korytarzach. ^^ A Pris proszę mi przyśpieszyć, przynajmniej żeby się kłócili. X_X
Hahaha, głupki męczą brata, kocham to. xd ] (powtarzam, tak jbc. :d)
Zbanowany
Rosa śmiała się a z nią jej brat.
PG.
One też muszą się zakuplować!
Administratorki
Poopsy Malfoy napisał:
Malfoy'owie przepisali definicję. [xD]
Koniec lekcji . C ___ C
Teraz wszystkie odwołane, jupiiiiiiiiii, bo jest coś z anuczycielami i większość dojedzie jutro. Łiiiiiiiiiiii . :33
COś musi być dzisiaj ze Scossie, albo nie zasnę spokojnie! ;<<<<<<<< Myślaj. Issie wyjdzie z sali, zaśłuchana, a może oni się spotkają, ten teges.. na putym korytarzu, o. Wiem, że moje wyobrażenia są zbyt szybkie [yeah, first kiss!] ale jednak marzenia mogą się speeeełniać! :ccc ]
Issie wyszła z sali, zaśłuchana znowu w kolejne piosenki z MP3. W końcu szła pustym korytarzem . [ >DDDDDDDDDD xdddddddddddddd ]
Administratorzy
Michael spakował książki w trybie natychmiastowym i wyniósł się z sali. Super, lekcje odwołanee! Popędził do dormitorium.
Chris i Emmett ługo się pakowali i nie zdążyli złapać Micha. :c
Zbanowany
A Lucy bd na korytarzu siedzieć, nie no żartuje.Może.
Administratorka
Tuu zróbmy dziś wyjątkowo korytarze . C > C
Administratorka
Corine Weasley [DeMivis] napisał:
[Non. W klasie? ;x]
Administratorki
Scorpius Malfoy napisał:
Corine Weasley [DeMivis] napisał:
[Non. W klasie? ;x]
[ No dobra. To zapiiprzać na wątek Korytarze. ;c ]