Gramy tutaj w nasz Hogwart
Administratorka
Poopsy oczywiście zaczęła w duszy skakać jak małe dziecko albo jak Poopsy (xd) i piszczeć ze szczęścia. Udała poważną, chociaż na Chris'a... nie dało się nie patrzeć. Boże, ale był seksowny.
Administratorka
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
- No jak mają być punkty odejmowane, to ja nic nie chciałam. - Udała obrażoną i zaczęła huśtać się na krześle.Nauczycielka tylko przewróciła oczami.
A Mich się zgłosił.
- Weasley, nie, nie odpowiadamy - poinformowała. - Zapewne wasi ordzice mówili wam czego się uczyli na początku, ale oczywiście będziemy się uczyć tego samego.
Tablica: Słowo transmutacja pochodzi z łacińskiego trans, "poprzez", i mutatio, "zmiana" lub transfiguracji (figuro - "kształtuję").Poopsy znowu się zgłosiła. Scorpius uderzył się w głowę ręką. Ona chciała żeby odjęli punkty Slytherin'owi, no kurwa, tylko się o to prosiła!
- Malfoy, jeśli nie rozumiesz słów "nie odpowiadamy", radzę byś zainwestowała w słownik. Niestety nie wykorzystasz punktów Slytherinu, 7 już odjęłam - poinformowała. OMG, ale ma tupet, nawet jak na nauczycielkę!
Tablica: Wspomnienia o transmutacji można znaleźć w mitach, bajkach mugoli na całym świecie. Ale co to jest transmutacja dla czarodzieja?
- Teraz odpowiadamy, jednakże Pani Malfoy nie powinna się zgłaszać, chyba, że chce więcej punktów odjemnych.
Iss nadal wlepiała wzrok w Scorpiusa.
Ogarnij się, kurwa.
Nie! OMG, OMG, OMG, ALEEEEEEEEE WŁOOOOOOSYYYYYYYYY!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
Administrator
Wyjął pióro, ale upadło mu pod ławkę, suuper. Odwrócił się do tyłu, żeby je podnieść i..
walnął głową w ławkę Poops. To ona, kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Administratorka
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Nauczycielka tylko przewróciła oczami.
A Mich się zgłosił.
- Weasley, nie, nie odpowiadamy - poinformowała. - Zapewne wasi ordzice mówili wam czego się uczyli na początku, ale oczywiście będziemy się uczyć tego samego.
Tablica: Słowo transmutacja pochodzi z łacińskiego trans, "poprzez", i mutatio, "zmiana" lub transfiguracji (figuro - "kształtuję").Poopsy znowu się zgłosiła. Scorpius uderzył się w głowę ręką. Ona chciała żeby odjęli punkty Slytherin'owi, no kurwa, tylko się o to prosiła!
- Malfoy, jeśli nie rozumiesz słów "nie odpowiadamy", radzę byś zainwestowała w słownik. Niestety nie wykorzystasz punktów Slytherinu, 7 już odjęłam - poinformowała. OMG, ale ma tupet, nawet jak na nauczycielkę!
Tablica: Wspomnienia o transmutacji można znaleźć w mitach, bajkach mugoli na całym świecie. Ale co to jest transmutacja dla czarodzieja?
- Teraz odpowiadamy, jednakże Pani Malfoy nie powinna się zgłaszać, chyba, że chce więcej punktów odjemnych.
Ogarnij się, kurwa.
Nie! OMG, OMG, OMG, ALEEEEEEEEE WŁOOOOOOSYYYYYYYYY!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!
- Ale ja chcę tylko coś powiedzieć! Muszę iść do Skrzydła Szpitalnego! Boli mnie włos - zmyśliła, specjalnie tak głupkowato. No ludzie, kto inny z tych looserów rozładuje napięcie na jakże nudnej lekcji?! No może Scorpius, ale nikt poza tym!
Pop patrzyła na Chris'a, który walnął w jej ławkę.
Aaaaw! Ale on się słodko wali w słodką główkę! - pomyślała i wystraszyła się samej siebie.
Zbanowany
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Poopsy znowu się zgłosiła. Scorpius uderzył się w głowę ręką. Ona chciała żeby odjęli punkty Slytherin'owi, no kurwa, tylko się o to prosiła!- Malfoy, jeśli nie rozumiesz słów "nie odpowiadamy", radzę byś zainwestowała w słownik. Niestety nie wykorzystasz punktów Slytherinu, 7 już odjęłam - poinformowała. OMG, ale ma tupet, nawet jak na nauczycielkę!
Ogarnij się, kurwa.
Nie! OMG, OMG, OMG, ALEEEEEEEEE WŁOOOOOOSYYYYYYYYY!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!- Ale ja chcę tylko coś powiedzieć! Muszę iść do Skrzydła Szpitalnego! Boli mnie włos - zmyśliła, specjalnie tak głupkowato. No ludzie, kto inny z tych looserów rozładuje napięcie na jakże nudnej lekcji?! No może Scorpius, ale nikt poza tym!
Aaaaw! Ale on się słodko wali w słodką główkę! - pomyślała i wystraszyła się samej siebie.
Lily wywróciła oczy.
A do klasy weswzła gwiazda Rose.
-Spóźniłam się bo gonił mnie...Mamut i on miał ciasteczka i ja musiałam uciekać!
Administratorka
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Poopsy znowu się zgłosiła. Scorpius uderzył się w głowę ręką. Ona chciała żeby odjęli punkty Slytherin'owi, no kurwa, tylko się o to prosiła!- Malfoy, jeśli nie rozumiesz słów "nie odpowiadamy", radzę byś zainwestowała w słownik. Niestety nie wykorzystasz punktów Slytherinu, 7 już odjęłam - poinformowała. OMG, ale ma tupet, nawet jak na nauczycielkę!
Ogarnij się, kurwa.
Nie! OMG, OMG, OMG, ALEEEEEEEEE WŁOOOOOOSYYYYYYYYY!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!- Ale ja chcę tylko coś powiedzieć! Muszę iść do Skrzydła Szpitalnego! Boli mnie włos - zmyśliła, specjalnie tak głupkowato. No ludzie, kto inny z tych looserów rozładuje napięcie na jakże nudnej lekcji?! No może Scorpius, ale nikt poza tym!
- Oh, ależ oczywiście, boli panią włos - syknęła. - Będzie mogła pani tam pójść, zaraz po szlabanie ze mną po Twoich lekcjach - oznajmiła. - Możecie się zgłaszać, czym jest transmutacja dla czarodzieja?
Administrator
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Ogarnij się, kurwa.
Debil, kurwaa! Teraz musisz sie wycofać nie gapiąc się na te jej piękne blond włosy i genialne oczy!
Choleraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!
Administratorka
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Ogarnij się, kurwa.
Aaaaw! Ale on się słodko wali w słodką główkę! - pomyślała i wystraszyła się samej siebie.- Oh, ależ oczywiście, boli panią włos - syknęła. - Będzie mogła pani tam pójść, zaraz po szlabanie ze mną po Twoich lekcjach - oznajmiła. - Możecie się zgłaszać, czym jest transmutacja dla czarodzieja?
- No sorry, mam kosmetyczkę, raczej nie skorzystam. - Wyszczerzyła się. Dobra, może trochę przesadza. Zaraz Slyth będzie miał przez nią puste konto.
Uppsie z trudem powstrzymała się od westchnięcia, kiedy tak patrzyła sobie na Chrisa. Matkoooo. Teraz to do niej doszło: nie był jej obojętny.
Zbanowany
Lily spojrzała teraz na Rose i znowu wywróciła oczy.
Administrator
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
- Ale ja chcę tylko coś powiedzieć! Muszę iść do Skrzydła Szpitalnego! Boli mnie włos - zmyśliła, specjalnie tak głupkowato. No ludzie, kto inny z tych looserów rozładuje napięcie na jakże nudnej lekcji?! No może Scorpius, ale nikt poza tym!
Aaaaw! Ale on się słodko wali w słodką główkę! - pomyślała i wystraszyła się samej siebie.- Oh, ależ oczywiście, boli panią włos - syknęła. - Będzie mogła pani tam pójść, zaraz po szlabanie ze mną po Twoich lekcjach - oznajmiła. - Możecie się zgłaszać, czym jest transmutacja dla czarodzieja?
- No sorry, mam kosmetyczkę, raczej nie skorzystam. - Wyszczerzyła się. Dobra, może trochę przesadza. Zaraz Slyth będzie miał przez nią puste konto.
Uppsie z trudem powstrzymała się od westchnięcia, kiedy tak patrzyła sobie na Chrisa. Matkoooo. Teraz to do niej doszło: nie był jej obojętny.
Kurwaaaaaaa, kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie gap się na nią!! To tylko ta zjebana Malfoyówna.
Nie, kurwa. To nie żadna zjebana Malfoyówna, matole. Piękne włosy? Cudowne oczy? Stary, zakochałeś się i się nie wymigasz.
Szepnął coś i usiadł znowu w ławce. Eee..? Transmutacja? EEEEEE, co too??
Zbanowany
Pff a Rose se weszła spóźniona i nic
Administratorka
- Nie znam pani nazwiska, ale spóźnień nie toleruję. Skoro ja mogę przychodzić punktualnie to ty też. Spóźniłaś się 6 minut, wiec -6 dla domu. Siadaj.
Pan Malfoy i panna Potter, powiedzcie nam coś na temat transmutacji dla czarodziejów.
Zbanowany
Issie Weasley napisał:
- Nie znam pani nazwiska, ale spóźnień nie toleruję. Skoro ja mogę przychodzić punktualnie to ty też. Spóźniłaś się 6 minut, wiec -6 dla domu. Siadaj.
Pan Malfoy i panna Potter, powiedzcie nam coś na temat transmutacji dla czarodziejów.
-Ale która Potter?
-Tylko -6!To ja wrócę za jakieś 10 minut.
Administratorka
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
Pan Malfoy i panna Potter, powiedzcie nam coś na temat transmutacji dla czarodziejów.-Ale która Potter?
-Tylko -6!To ja wrócę za jakieś 10 minut.
- Możesz być ty - odparła i spróbowała się uśmiechnąć, ale wyszedł z tego jakiś grymas.
- Woli pani -60? Zapraszam do ławki.
Zbanowany
Issie Weasley napisał:
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
Pan Malfoy i panna Potter, powiedzcie nam coś na temat transmutacji dla czarodziejów.-Ale która Potter?
-Tylko -6!To ja wrócę za jakieś 10 minut.- Możesz być ty - odparła i spróbowała się uśmiechnąć, ale wyszedł z tego jakiś grymas.
- Woli pani -60? Zapraszam do ławki.
-Chciałam do 100.A moje nazwisko ,SpiderMan.
- Nawet najmniejsze przejęzyczenie się, źle wypowiedziane zaklęcie może skończyć się tragicznie zarówno dla danego przedmiotu jak i dla czarodzieja wykonującego daną transmutację.
Administratorka
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
Luna Potter napisał:
-Ale która Potter?
-Tylko -6!To ja wrócę za jakieś 10 minut.- Możesz być ty - odparła i spróbowała się uśmiechnąć, ale wyszedł z tego jakiś grymas.
- Woli pani -60? Zapraszam do ławki.-Chciałam do 100.A moje nazwisko ,SpiderMan.
- Nawet najmniejsze przejęzyczenie się, źle wypowiedziane zaklęcie może skończyć się tragicznie zarówno dla danego przedmiotu jak i dla czarodzieja wykonującego daną transmutację.
[ Nie wiem jak się ona nazywa, nie napisałaś jej wg w spisie, jak nie napiszesz nie gra bo nie wiem kto to. .-. ]
Zbanowany
Rosalinda Parker-Flore.
Issie Weasley napisał:
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
- Możesz być ty - odparła i spróbowała się uśmiechnąć, ale wyszedł z tego jakiś grymas.
- Woli pani -60? Zapraszam do ławki.-Chciałam do 100.A moje nazwisko ,SpiderMan.
- Nawet najmniejsze przejęzyczenie się, źle wypowiedziane zaklęcie może skończyć się tragicznie zarówno dla danego przedmiotu jak i dla czarodzieja wykonującego daną transmutację.[ Nie wiem jak się ona nazywa, nie napisałaś jej wg w spisie, jak nie napiszesz nie gra bo nie wiem kto to. .-. ]
Rozalinda Parker-Flore
Administratorka
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
Luna Potter napisał:
-Ale która Potter?
- Rozalindo Parker, zarobiłaś sobie szlabany przez ten i następne trzy dni po Twoich lekcjach, oraz -10 dla Ravenclavu. Siadaj, albo będę zmuszona posłać cię do dyrektora. - syknęła głośno.
Zbanowany
Issie Weasley napisał:
Luna Potter napisał:
Issie Weasley napisał:
- Woli pani Masz mały-60? Zapraszam do ławki.-Chciałam do 100.A moje nazwisko ,SpiderMan.
- Nawet najmniejsze przejęzyczenie się, źle wypowiedziane zaklęcie może skończyć się tragicznie zarówno dla danego przedmiotu jak i dla czarodzieja wykonującego daną transmutację.- Rozalindo Parker, zarobiłaś sobie szlabany przez ten i następne trzy dni po Twoich lekcjach, oraz -10 dla Ravenclavu. Siadaj, albo będę zmuszona posłać cię do dyrektora. - syknęła głośno.
-
-Ma pani bardzo mało informacji Po pierwsze Parker-Flore po drugie jestem w Slytherinie brat jest w Rev
Administratorka
Chris Weasley napisał:
Poopsy Malfoy napisał:
Issie Weasley napisał:
- Oh, ależ oczywiście, boli panią włos - syknęła. - Będzie mogła pani tam pójść, zaraz po szlabanie ze mną po Twoich lekcjach - oznajmiła. - Możecie się zgłaszać, czym jest transmutacja dla czarodzieja?
Uppsie z trudem powstrzymała się od westchnięcia, kiedy tak patrzyła sobie na Chrisa. Matkoooo. Teraz to do niej doszło: nie był jej obojętny.Kurwaaaaaaa, kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, nie gap się na nią!! To tylko ta zjebana Malfoyówna.
Nie, kurwa. To nie żadna zjebana Malfoyówna, matole. Piękne włosy? Cudowne oczy? Stary, zakochałeś się i się nie wymigasz.
Szepnął coś i usiadł znowu w ławce. Eee..? Transmutacja? EEEEEE, co too??
Dziewczyno, ogarnij się! Weasley? SERIO?! Poopsy już sama sb nie ogarniala.
Scorpius siedział bez słowa. O co choo?!